Nedelja, Oktobar 31, 2010

Miami Heat - New Jersey Nets [101 - 78], demonstracija sile

Real-time izveštavanje

Prva četvrtina

U prvih 6 minuta Miami relativno sporo igra u napadu, većina lopti ide preko James-a. U odbrani zato čvrsti, New Jersey ne nalazi rešenje, samo Lopez pogađa za [15:4]. Heat uz minimalne greške sigurno drži 10ak poena razlike. Tek 2 minuta pre kraja pada prva trojka za Miami, a postiže je Waide. Na kraju [29:18] za Miami. Strelci: za Miami, Wade [10], Bosh [8], James [6]; za New Jersey Lopez [11]. 

Druga četvrtina

Otvara je odlični Ilgauskas sa 6 poena, uglavnom na asistencija James-a koji fenomenalno organizuje igru i odrađuje nekoliko solo-akcija. U trećem minutu pada i prva trojka za New Jersey, postiže je Devin Harris. U nastavku James dobija treću ličnu, pa se seli na klupu. Bosh je u tim trenucima odličan u napadu i odbrani. Ofanzivni skokovi drže New Jersey u igri [12:2], ali prednost Heata konstantno raste, do[+19], zahvaljujući dominaciji u napadu i kvalitetnoj odbrani( punili su reket jer je Nets-e izdao šut). Tek je u poslednjih 2 minuta viđena po jedna trojka na obe strane). Na kraju [57:42]. Strelci: Miami Wade [15], Bosh [14], James [12]; kod Netsa samo Lopez dvocifren [17].

 

Treća četvrtina

Započela je sa po trojkom na obe strane, Arroyo ondnosno Harris. Konstantna je prednost Heata izmedju [13 - 19] poena. LBJ se malo ispucava, a pošto ga šut ne služi, poene ubacuje sa linije penala. Heat igra odličnu odbranu, seku nekoliko lopti i lagano nalaze rešenja u napadu. Poenima Bosh-a prvi put odlaze na 20 razlike [75 - 55]. U nastavku Floriđani efektni u napadu, rešetaju koš, u odbrani Netsi teško nalaze rešenja. Lopeza uglavnom Harris prati. Na kraju Bosh i James sa po [18] poena najefikasniji.

 

Četvrta četvrtina

Miami je lagano priveo posao kraju. Konačni rezultat [101 - 78] jasno oslikava demonstraciju sile. New Jersy nije pronašao rešrnje za veliku trojku. Heat je uz to igrao sigurno sa veoma malim brojem izgubljenih lopti, za šta su zaslužni najviše Arroyo i James. Niko ovu utakmicu neće dugo pamtiti( osim mene jer je prva koju analiziram u real time-u). Na kraju, James najzapaženiji sa [20] poena, [7] skokova( koliko je imao i CB) i [7] asistencija. Ostatak velike trojke: Bosh [18] poena, Wade[17].

 

O.o [Odgovori]

Tesko pobediti New Jersey.. oni od kad su otisli Kid, Jeferson, Karter i Krstic ne mogu da se sastave :) Realno, kidali bi se sa Zvezdom :D

Comment by Ruzni Stimac (10/31/2010 22:44)

[Odgovori]

bravo za miami! :P

Comment by jovanaepo7909 (11/04/2010 17:02)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me